Blog

Natalia @ Maanrock 2024

Natalia live tijdens Maanrock, Mechelen, gefotografeerd door Elsie Roymans

Op zondag 25 augustus stond ik in het bruisende hart van Mechelen voor Maanrock 2024, klaar om de sfeer en energie vast te leggen. Dit keer was het Natalia die het podium veroverde, en wat een spektakel was dat! Het was de tweede keer dat ik de kans had om haar te fotograferen, en opnieuw was het een waar plezier. Van de eerste noot tot de laatste, haar show was één en al power en passie.

Er zit toch altijd iets speciaals in het fotograferen van iemand die net als ik uit de Kempen komt. Misschien is het de herkenning, de gedeelde achtergrond, of gewoon de trots om iemand van “thuis” zo te zien stralen. Wat het ook is, het maakte deze shoot extra bijzonder.

Setlist en sfeer

Natalia bracht een indrukwekkende setlist met zich mee, gevuld met haar grootste hits en een paar verrassende covers. Van het krachtige “Hallelujah to the Beat” tot het opzwepende “Ready for the Ride”, het publiek was geen moment stil. Ze wist iedereen mee te nemen op een muzikale reis, waarbij nummers zoals “Fragile Not Broken” en “Risin’” voor de nodige kippenvelmomenten zorgden. En toen ze de klassieker “Sisters are Doin’ It for Themselves” inzette, ging het dak eraf!

Fotogalerij

De beelden spreken voor zich. Natalia in volle actie, de magie van het moment, en de energie van het publiek – ik heb het allemaal proberen vast te leggen. Scroll naar beneden voor een selectie van de foto’s, en als je er meer wilt zien, check de volledige galerij.

Conclusie

Natalia heeft een show neergezet die nog lang zal nazinderen. Het is altijd een eer om artiesten als zij te mogen fotograferen, en ik kijk nu al uit naar de volgende keer!

Elsie Roymans

You might be interested in …

error: Content is protected !!